Kies de Juiste Boxspring voor een Optimaal Slaapcomfort


Ben je op zoek naar het perfecte slaapcomfort? Dan is het kiezen van de juiste boxspring essentieel. Bij Sleepconsult, jouw professionele beddenwinkel in Hasselt, Limburg, helpen we je graag bij het vinden van de ideale boxspring voor een optimaal slaapcomfort.

Waarom kiezen voor een boxspring?

Een boxspring biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een goede nachtrust. Het bestaat uit verschillende lagen die samen zorgen voor optimale ondersteuning, ventilatie en drukverdeling. Hierdoor word je uitgerust wakker en sta je klaar voor een nieuwe dag vol energie.

Bij Sleepconsult werken we met gerenommeerde merken zoals Auping en Pullman. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en innovatieve technologieƫn. Als officiƫle verdeler van deze merken kunnen wij je professioneel advies op maat geven en je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Het belang van professioneel advies

Bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke slaapprofiel en lichamelijke behoeften. Ons team van experts staat klaar om je hierbij te helpen. Door het stellen van de juiste vragen en het uitvoeren van een slaaptest, kunnen wij je het beste advies geven.


Ons assortiment boxsprings omvat verschillende modellen met diverse eigenschappen. Zo hebben we bijvoorbeeld ventilerende boxsprings die zorgen voor een optimale luchtcirculatie en vochtregulatie. Deze zijn ideaal voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen. Daarnaast bieden we ook verstelbare boxsprings aan voor extra comfort en gemak.

De service van Sleepconsult

Bij Sleepconsult hechten we veel belang aan een goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service. Wij bieden gratis plaatsing en verwijdering van je oude matras en bed. Bovendien geven wij een slaapgarantie van 90 dagen op al onze slaapsystemen. Zo kun je je nieuwe boxspring uitgebreid testen en ervaren of deze bij jou past.

Naast boxsprings bieden we ook andere producten aan zoals bedden, matrassen en bedtextiel. Onze ruime toonzaal van 1100 m² in Hasselt biedt een breed assortiment waaruit je kunt kiezen. Onze ervaren plaatsers zorgen voor een professionele installatie en recyclage van je oude bed of matras.


Bezoek onze winkel in Hasselt

Ben je benieuwd naar ons enorme aanbod aan boxsprings en andere slaapproducten? Bezoek dan onze winkel in Hasselt, Limburg. Ons team staat klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van professioneel advies op maat. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste boxspring voor een optimaal slaapcomfort.

Onze contactgegevens:

  • Adres: Kuringersteenweg 496, 3511 Hasselt (Kuringen)
  • Telefoonnummer: +32 11 25 29 29
  • E-mailadres: info@sleepconsult.be
  • Webshop: www.sleepconsultshop.be

Vraag raad aan Sleepconsult voor een boxspring die perfect bij jou past. Neem contact met ons op via info@sleepconsult.be of bel ons op +32 11 25 29 29. We helpen je graag verder.

Contact | Sleepconsult

Contact | Sleepconsult

Sleepconsult in Hasselt (Kuringen) is een familiebedrijf en sinds 1976 gespecialiseerd in ergonomisch slaapcomfort.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bezoek de toonzaal van Sleepconsult en ontdek de goede prijs/kwaliteitverhouding van ons enorme aanbod!

contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail