Topklasse boxsprings voor een optimale nachtrust

Topklasse boxsprings voor een optimale nachtrust

Slapen op een boxspring

Als Limburgse beddenspecialist biedt familiezaak Sleepconsult in Hasselt (Kuringen) een uitgebreid assortiment boxsprings aan van de merken: Auping, Kuperus, Tempur, Pullman,...

Een boxspring bestaat uit een gezoneerde verenkern op een dragende structuur, die mooi gestoffeerd wordt. Boxsprings bestaan in diverse kwaliteiten; waarbij niet enkel de afwerking verschillend is, maar ook de duurzaamheid, ventilatie en de ondersteuning

De boxsprings van Auping staan garant voor een uitstekende ventilatie door het gebruikt van een spiraalbodem. Samen met een aangepaste Aupingmatras vormt dit een uitstekend ademend bed.

Hiernaast kan u bij ons ook kiezen voor de boxsprings van Kuperus. Kuperus is gekend om zijn ambachtelijke productie en maakt gebruik van hoogwaardige, luxueuze en natuurlijke materialen. Pullman is typerend voor zijn goede prijs/kwaliteitverhouding en bovendien zijn de boxsprings geveerd van rand tot rand. Ze hebben dus geen harde middenzone!

Naast de traditionele boxsprings, bieden ook Tempur en Swissflex de mogelijkheid om hun gekende superieure comfort te ervaren in een boxspringlook.

Wij begeleiden u met plezier bij het maken van de juiste keuze!

Vraag raad aan Sleepconsult voor een boxspring die perfect bij u past.

contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail