Gratis Plaatsing en Verwijdering van Oude Matrassen en Bedden


Bij Sleepconsult begrijpen we het belang van een goede nachtrust. Daarom bieden wij een unieke service aan: gratis plaatsing en verwijdering van oude matrassen, boxsprings en bedden.

Onze service: comfortabel en milieuvriendelijk

Bij aankoop van een nieuwe matras of bed zorgen wij ervoor dat deze bij u thuis geplaatst wordt. Ons ervaren team van plaatsers zorgt ervoor dat uw nieuwe slaapsysteem professioneel wordt geïnstalleerd, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe nachtrust.

Daarnaast nemen wij ook de zorg voor uw oude matras of bed op ons. Onze plaatsers zorgen voor de milieuvriendelijke recyclage van uw oude slaapsysteem. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een manier om uw oude matras of bed op te ruimen. Wij zorgen ervoor dat deze op een duurzame manier wordt verwerkt.


Waarom kiezen voor onze service?

Door te kiezen voor onze gratis plaatsing en verwijdering van oude matrassen en bedden, profiteert u van verschillende voordelen:

  1. Gemak: Wij nemen al het werk uit handen bij het installeren van uw nieuwe matras of bed. U hoeft hier zelf niets voor te doen.
  2. Duurzaamheid: Door te kiezen voor onze service draagt u bij aan een duurzame toekomst. Uw oude matras of bed wordt op een verantwoorde manier gerecycleerd.
  3. Tijdsbesparing: Het vinden van een manier om uw oude matras of bed weg te doen kan tijdrovend zijn. Met onze service hoeft u zich daar geen zorgen over te maken en kunt u zich richten op het genieten van uw nieuwe slaapsysteem.

Doe uw voordeel met gratis plaatsing en verwijdering van oude matrassen en bedden

Wanneer u kiest voor Sleepconsult, profiteert u niet alleen van onze expertise in ergonomisch slaapcomfort, maar ook van onze uitstekende service. Onze ervaren plaatsers zorgen ervoor dat uw nieuwe matras of bed perfect wordt geïnstalleerd, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwijderen van uw oude slaapsysteem.

Neem contact met ons op via info@sleepconsult.be of bel ons op +32 11 25 29 29 om te profiteren van onze gratis plaatsing en verwijdering van oude matrassen en bedden. Bezoek ook onze website www.sleepconsultshop.be voor meer informatie over ons assortiment en slaaptips.

Contact | Sleepconsult

Contact | Sleepconsult

Sleepconsult in Hasselt (Kuringen) is een familiebedrijf en sinds 1976 gespecialiseerd in ergonomisch slaapcomfort.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bezoek de toonzaal van Sleepconsult en ontdek de goede prijs/kwaliteitverhouding van ons enorme aanbod!

contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail