Laat je Professioneel Adviseren voor de Beste Nachtrust


Als het gaat om een goede nachtrust, is het belangrijk om te investeren in ergonomisch slaapcomfort. Bij Sleepconsult begrijpen we het belang van een goede slaapkwaliteit voor je gezondheid en welzijn. Wij bieden een ruim assortiment aan boxsprings, bedden, matrassen en bedtextiel om ervoor te zorgen dat je de beste nachtrust krijgt die je verdient.

Specialist in Ergonomisch Slaapcomfort

Met 45 jaar ervaring als specialist in ergonomisch slaapcomfort, kunnen we met trots zeggen dat we doordacht advies bieden om je nachtrust te verbeteren. Ons team van experts staat klaar om je professioneel slaapadvies op maat te geven, zodat je de beste oplossing kunt vinden die past bij jouw slaapprofiel en lichamelijke behoeften. We hechten veel belang aan een goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.


Een Breed Assortiment aan Kwaliteitsproducten

In onze ruime toonzaal van 1100 m² in Hasselt vind je een breed assortiment aan bekende merken, waaronder Auping, Equilli, Kuperus, Pullman, Swissflex en Tempur. Of je nu op zoek bent naar een boxspring, bed, matras of bedtextiel, bij Sleepconsult hebben we het allemaal. We nemen de tijd om naar je wensen en behoeften te luisteren en helpen je graag bij het vinden van het perfecte slaapsysteem dat past bij jou.

Uitstekende Service en Garantie

Bij Sleepconsult streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Daarom bieden we niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook extra voordelen. We bieden gratis plaatsing en verwijdering van je oude matras en bed, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien geven we een slaapgarantie van 90 dagen op al onze slaapsystemen. Dit betekent dat je tot 90 dagen na de installatie kunt rekenen op volledige ondersteuning en dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.


Neem Contact met Ons op

Wil je graag professioneel advies voor de beste nachtrust? Neem dan contact met ons op via info@sleepconsult.be of bel ons op +32 11 25 29 29. Je bent ook van harte welkom om onze winkel te bezoeken op het adres Kuringersteenweg 496, 3511 Hasselt (Kuringen). Op onze website www.sleepconsultshop.be vind je meer informatie en kun je ook onze blog lezen voor handige slaaptips.


Heb je nog andere vragen of wil je graag meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij Sleepconsult staan we voor je klaar om je te helpen bij het bereiken van de beste nachtrust. Laat je professioneel adviseren voor de beste nachtrust bij Sleepconsult, dé beddenwinkel in Limburg!

Contact | Sleepconsult

Contact | Sleepconsult

Sleepconsult in Hasselt (Kuringen) is een familiebedrijf en sinds 1976 gespecialiseerd in ergonomisch slaapcomfort.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bezoek de toonzaal van Sleepconsult en ontdek de goede prijs/kwaliteitverhouding van ons enorme aanbod!

contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail