Ergonomisch Slaapcomfort: De Sleutel tot een Rugpijnvrije Nacht


Een goede nachtrust is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Helaas ervaren veel mensen rugpijn en rugklachten die een goede nachtrust kunnen verstoren. Gelukkig is er een oplossing: ergonomisch slaapcomfort. Sleepconsult, als specialist in ergonomisch slaapcomfort, begrijpt het belang van de juiste ondersteuning voor een pijnvrije nachtrust.

Het belang van ergonomisch slaapcomfort

Rugpijn kan worden veroorzaakt door een slechte slaaphouding, een verkeerd matras of een verkeerde slaapondergrond. Ergonomisch slaapcomfort is gericht op het bieden van de juiste ondersteuning aan uw lichaam tijdens het slapen. Dit kan helpen om rugpijn te verminderen of zelfs te voorkomen.

Bij Sleepconsult hebben we een ruim assortiment aan boxsprings, bedden, matrassen en bedtextiel die speciaal zijn ontworpen om uw lichaam de optimale ondersteuning te bieden. Onze experts kunnen u professioneel slaapadvies op maat geven, zodat u de beste oplossing voor uw slaapprofiel en lichamelijke behoeften kunt vinden.


De Equilli Sleepscan voor persoonlijk slaapadvies

Om ervoor te zorgen dat u de juiste ondersteuning krijgt, bieden wij bij Sleepconsult de Equilli Sleepscan aan. Met deze geavanceerde technologie kunnen we de drukpunten van uw lichaam tijdens het slapen in kaart brengen en een gedetailleerde analyse maken. Op basis van deze resultaten kunnen we u een persoonlijk slaapadvies geven en de ideale matras en slaapondergrond voor u aanbevelen.

De Support Flex Plus matras voor ultiem comfort

Een van onze aanbevolen producten voor ergonomisch slaapcomfort is de Support Flex Plus matras. Deze matras biedt een uitstekende ondersteuning voor uw lichaam dankzij de flexibele pocketveren en de verschillende comfortzones. Bovendien is de matras voorzien van een drukverlagende afdeklaag, waardoor uw lichaamsgewicht gelijkmatig wordt verdeeld en de druk op uw rug wordt verminderd. 


Bezoek onze winkel en ontdek ons assortiment

Als u op zoek bent naar ergonomisch slaapcomfort, nodigen we u graag uit om onze winkel te bezoeken. In onze ruime toonzaal van 1100 m² in Hasselt kunt u ons brede assortiment aan boxsprings, bedden, matrassen en bedtextiel ontdekken. We bieden bekende merken zoals Auping, Equilli, Kuperus, Pullman, Swissflex en Tempur. Of u nu op zoek bent naar een boxspring, bed, matras of bedtextiel, bij Sleepconsult hebben we het allemaal.


Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Als u meer wilt weten over ergonomisch slaapcomfort of als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@sleepconsult.be of telefonisch op +32 11 25 29 29. Ons team van experts staat klaar om u te helpen en u te voorzien van professioneel slaapadvies.

U kunt ook onze website bezoeken op www.sleepconsultshop.be voor meer informatie en om onze blog te lezen. Op onze website kunt u tevens ons contactformulier invullen als u liever op die manier contact met ons opneemt.

Contactgegevens Sleepconsult

  • Adres: Kuringersteenweg 496, 3511 Hasselt (Kuringen)
  • Telefoonnummer: +32 11 25 29 29
  • E-mailadres: info@sleepconsult.be
  • Webshop: www.sleepconsultshop.be
Contact | Sleepconsult

Contact | Sleepconsult

Sleepconsult in Hasselt (Kuringen) is een familiebedrijf en sinds 1976 gespecialiseerd in ergonomisch slaapcomfort.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bezoek de toonzaal van Sleepconsult en ontdek de goede prijs/kwaliteitverhouding van ons enorme aanbod!

contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail