Slaapadvies op Maat: Vind de Perfecte Oplossing voor jouw Slaapprofiel


Zoek je naar de oplossing voor een goede nachtrust? Bij Sleepconsult, dé beddenwinkel in Hasselt, ben je aan het juiste adres. Wij bieden slaapadvies op maat, zodat je de ideale oplossing kunt vinden die past bij jouw slaapprofiel.

Profiteer van Professioneel Advies

Bij Sleepconsult begrijpen we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor je algehele welzijn. Ons team van experts met meer dan 45 jaar ervaring staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste slaapoplossing. Of je nu op zoek bent naar een boxspring, bed, matras of bedtextiel, wij hebben een breed assortiment van bekende merken om aan al je slaapbehoeften te voldoen.

Een Breed Assortiment voor Jouw Slaapprofiel

Bij Sleepconsult bieden we een ruim assortiment aan boxsprings, bedden, matrassen en bedtextiel. Of je nu op zoek bent naar een stevig matras voor rugondersteuning, een zacht donsdeken voor extra comfort, of hoogwaardig bedlinnen voor een luxueuze uitstraling, wij hebben het allemaal. Met merken als Auping, Equilli, Pullman, Swissflex en Tempur, kun je er zeker van zijn dat je kwaliteitsproducten krijgt.


Slaapadvies op Maat

Elk individu heeft een uniek slaapprofiel en lichamelijke behoeften. Daarom is het belangrijk om een slaapsysteem te vinden dat bij jou past. Bij Sleepconsult bieden we slaapadvies op maat, zodat je de beste oplossing kunt vinden. Onze experts zullen naar je behoeften en voorkeuren luisteren en je begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Met onze ervaring en expertise kunnen we je helpen bij het verbeteren van je slaap.

Uitstekende Service en Garantie

Bij Sleepconsult streven we naar uitstekende service en tevreden klanten. Onze ervaren plaatsers zorgen voor een professionele installatie en nemen indien gewenst je oude matras en bed mee voor recycling. Bovendien bieden we een slaapgarantie van 90 dagen op al onze slaapsystemen, zodat je zeker bent van je aankoop.


Bezoek Onze Winkel in Hasselt

Breng een bezoek aan onze ruime toonzaal van 1100 m² in Hasselt en ontdek ons enorme aanbod van slaapoplossingen. Ons vriendelijke en deskundige team staat voor je klaar om je te helpen de perfecte oplossing te vinden voor jouw slaapprofiel.

Adres: Kuringersteenweg 496, 3511 Hasselt (Kuringen)
Telefoonnummer: +32 11 25 29 29
E-mailadres: info@sleepconsult.be
Webshop: www.sleepconsultshop.be

Contact | Sleepconsult

Contact | Sleepconsult

Sleepconsult in Hasselt (Kuringen) is een familiebedrijf en sinds 1976 gespecialiseerd in ergonomisch slaapcomfort.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bezoek de toonzaal van Sleepconsult en ontdek de goede prijs/kwaliteitverhouding van ons enorme aanbod!

contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail