90 Dagen Slaapgarantie: Een Beter Slaapcomfort Gegarandeerd


Bij Sleepconsult begrijpen we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor uw welzijn. Daarom bieden wij een unieke service aan - onze 90 dagen slaapgarantie. Met deze garantie zorgen we ervoor dat u volledig tevreden bent met uw nieuwe slaapsysteem, omdat uw comfort onze hoogste prioriteit is.

Wat houdt de 90 dagen slaapgarantie in?

Onze 90 dagen slaapgarantie geeft u de mogelijkheid om uw nieuwe matras, boxspring, lattenbodem of bed gedurende 90 dagen uit te proberen. Dit betekent dat u voldoende tijd heeft om aan uw nieuwe slaapsysteem te wennen en te ervaren of het echt aan uw slaapbehoeften voldoet. We begrijpen dat het tijd kost om te wennen aan een nieuw bed, daarom streven we ernaar om u de tijd en ruimte te geven om comfortabel te kunnen slapen.


Als u merkt dat u na de eerste 90 dagen nog steeds niet tevreden bent met uw slaapcomfort, dan helpen onze slaapexperts u graag bij het vinden van een alternatieve oplossing. We zullen samen met u kijken naar uw specifieke slaapprofiel en lichamelijke behoeften om ervoor te zorgen dat u de beste slaapervaring krijgt die bij u past.

Waarom kiezen voor onze slaapgarantie?

We begrijpen dat het kopen van een nieuw bed of matras een investering is. Daarom willen we ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw slaapcomfort. Met onze 90 dagen slaapgarantie kunt u met een gerust hart uw nieuwe slaapsysteem uitproberen, wetende dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent.

Ons team van slaapexperts staat klaar om u professioneel advies op maat te geven. We hebben meer dan 45 jaar ervaring in ergonomisch slaapcomfort en begrijpen de behoeften van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een boxspring, bed of matras, we hebben een breed assortiment aan bekende merken om uit te kiezen.


Bovendien bieden we gratis plaatsing en verwijdering van uw oude matras en bed. Onze ervaren plaatsers zorgen ervoor dat uw oude bed op een duurzame manier wordt gerecycled. Zo kunt u genieten van een nieuw slaapsysteem zonder u zorgen te maken over het milieu.

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over onze 90 dagen slaapgarantie of als u professioneel advies wilt over ons assortiment slaapsystemen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail op info@sleepconsult.be of telefonisch via +32 11 25 29 29. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van het beste slaapcomfort.

Bezoek ook onze winkel in Hasselt, gelegen aan de Kuringersteenweg 496. Onze toonzaal van 1100 m² biedt een uitgebreid assortiment aan boxsprings, bedden, matrassen en bedtextiel. Onze slaapexperts zullen u graag verwelkomen en u helpen de perfecte oplossing voor uw slaapbehoeften te vinden.

Met onze 90 dagen slaapgarantie streven we ernaar om uw slaapcomfort te verbeteren en ervoor te zorgen dat u uitgerust en verfrist wakker wordt. Bij Sleepconsult geloven we dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven.

 

Contact | Sleepconsult

Sleepconsult in Hasselt (Kuringen) is een familiebedrijf en sinds 1976 gespecialiseerd in ergonomisch slaapcomfort.

Meest Recente Posts

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Bezoek de toonzaal van Sleepconsult en ontdek de goede prijs/kwaliteitverhouding van ons enorme aanbod!

contacteer ons

In de kijker

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail